Betaalmethoden

 

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.

1.iDEALMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2.Paypal


Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen bij Tabletstandaardshop.nl

3. Creditcard

Via de beveiligde betaal omgeving van Pay.nl kunt u veilig betalen met creditcard.4. Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Aydo Webshop.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Rekeningnummer:

NL70ABNA0595971180

tnv Aydo Webshops
5. Op rekening kopen
 

Betalen moet helaas ook gebeuren. Gelukkig is betalen bij ons heel gemakkelijk. Dit kan eenvoudig met één van onze vaste betaalmethodes. Daarnaast bieden we onze zakelijke klanten ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen.

Voorwaarden

We begrijpen dat u als bedrijf op rekening wilt bestellen. Maar we willen wel zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven die minstens 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel en al vaker bij ons hebben besteld hiervoor in aanmerking.

Zakelijke klanten die minstens 3 eerdere bestellingen hebben geplaatst, met een totale orderwaarde van minimaal €5.000, komen in aanmerking om op rekening te kunnen kopen. Wij voeren daarnaast altijd een financiële achtergrond check uit.

Als u bij ons op rekening bestelt verwachten we dat u binnen 14 dagen betaalt. Het is niet mogelijk om facturen op te sparen en 1 maandelijkse factuur te ontvangen.

Hoe werkt kopen op rekening?

Zodra uw aanvraag om op rekening te kopen is goedgekeurd, zullen wij het vastgestelde kredietlimiet aan uw account toekennen. Bestellingen kunnen nu op rekening worden geplaatst. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] De extra betaalmethode om op rekening te kopen is toegevoegd aan uw account en u kunt vervolgens op de vertrouwde wijze uw bestellingen bij ons online plaatsen.

Meerdere personen die bestellen?

Zijn er meerdere personen binnen uw bedrijf die bestellingen plaatsen? Geef dit aan bij uw accountmanager, dan regelen we dat anderen ook op rekening kunnen bestellen.

Neem gerust contact op voor meer informatie

[email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »